dijous, 15 de març del 2012

Temps de canvis

S'albiren temps de canvis. Les crisis si alguna conseqüència tenen, son les renovacions, sovint catàrtiques dins de les estructures més anquilosades. Ja fa un temps, s'han creats corrents que busquen per donar dinamisme a la nostra competició insignia, la lliga.
En aquesta línia, la proposta inicial, sembla que busca una competició format lliga en dues fases a la imatge d'Argentina. Una primera d’obertura i una de clausura, a una volta, incloent els descensos corresponents i les maques promocions que tant agraden al final de cada competició.
Certament, guanyaríem intensitat, emoció i que tothom tingui perquè lluitar.
Reblant una mica el clau, es podria inclòs pensar en una petita reducció de les divisions amb l'objectiu de tenir una tercera divisió, el que donaria promocions 1a-2a,2a-3a amb fins a 12 equips emmerdats, una passada.
Tot per fer,tot per decidir, potser el nou president i la nova Junta té un bon projecte sobre la taula. Ànims!

2 comentaris:

  1. Em sembla molt interessant, però penso que no es té que esperar a la nova Junta per proposar la instauració, doncs donat que l'elecció a President serà el juliol, no hi hauria temps de
    planificar la nova competició.
    És qüestió de convocar una Assemblea Extraordinària, quan abans millor, per establir les bases, i esperem que tingui una bona acullida.
    RAPUCO

    ResponElimina
  2. Amic Ramon, comparteixo les neguits q tenen molts socis, però el meu posicionament i consell es que les normes estàn per lo q estàn es a dir per complir-les i ara crec q cal fer ho.
    Es a dir, al maig es convocaran eleccions a presidencia i llavors qui es vulgui presentar podrà fer-ho i creu-me, hi haurà temps de tot sigui qui sigui el proper president.
    La institució, està per sobre de les persones i potser q aquesta associació ja necessita tranquilitat i que la gent es dediqui a arrambar l'espatlla i deixar de fer safareig, encara que sigui amb bona fe.

    ResponElimina