dimecres, 7 de desembre del 2011

Una tercera part de la lliga cremada

Estem a les portes d'arribar a la tercera part de la competició lliguera i m'agradaria fer algunes reflexions.
A primera, Tocornal i Villaverde continuen estan forts com l'any passat i lideren amb solvència la competició. Darrera un grup compacte amb els de sempre i una "sorpresa" que es l'amic Ceretano, "que tiene un juego muy bonito" i amb resultats espectaculars ha aconseguit estar a dalt. Per sota, hi haurà molta tela¡ La única sorpresa es la situació poc habitual d'un ICK en la zona "noble".
A segona dos líders fortíssims Balumba i Rapuco, el primer sembla que aquest any si "vol pujar" seguits d'un grup d'habituals a la promoció. Destacar per negatiu, la posició de Gracia 96 del que s'esperava més en el seu retorn, i la sorpresa de la magnifica 8ena posició d'en Palindrom ("reboteitor man") .
Tot està obert però hi han situacions que comencen a clarificar-se.

dimarts, 6 de desembre del 2011

DINAR DE NADAL

Quin es el preu adient pel dinar de Nadal? Aquesta es la pregunta clau o potser no, potser la pregunta es qui vol venir a dinar i perquè algú no ha de voler venir.
Tradicionalment, els dinars de germanor a can ACFB, no son uns actes massa reeixits. Sembla que la gent, en general, aprofitin aquests actes per proclamar les seves diferencies, ja sigui amb la junta, amb alguns socis o amb el mon, quan potser es el moment de oblidar-se de tot això i de deixar-se anar i gaudir.
Aquells que habitualment fem dinars a Can Culleretes els dies de rànquing i alguns sopars entre setmana, sabem el que aporten aquestes trobades. Trobades on es comparteix, es parla de botons, de dones, de futbol, es discuteix i sobre tot es riu molt. Es el moment de la relaxació i m'agradaria contagiar-ho a tots vosaltres.
El proper 17, dia del rànquing de Nadal, es vol muntar un dinar de Nadal. Seria bo tenir una concurrència magnifica perquè també toca. APA, fe ho córrer.

MARABOTO

Desprès de classificar-me pels pels, em toca la grossa. El millor equip de la temporada, en Tocornal, en un gran moment, me’l menjo en semifinals. Tot per fer, tot per guanyar. Al altre costat el Batman gaudirà amb en Botofumeiro, jajajajajaja.  Vaja dos semifinals¡
I per aquests espectacles no hi ha TV ni taquilla plus????
Quina injustícia.

LLIGA DEL CASAL

Després de cuasi 30 partits, per fi s'ha acabat la primera fase de la Lliga del Casal. Un segon lloc es prou bo per enfrontar-me a la segona fase amb certes garanties i avantatge respecte als equips classificats per sota. Acabar només amb 4 derrotes, com equip menys derrotat, de 28 partits es uns bons resultats.
Sembla "a priori" molta avantatge jugar sempre de local fins a la final si arribés en Tocornal, però son les normes i els resultats ens donen aquest premi.
La setmana que ve comença la lluita. Buff¡ Un Batman sempre sense porters a sang i fetge i sense un segon de pausa.
Esperem estar inspirats. 

ARBITRATGE

Cal que els partits de competició de lliga tinguin àrbitre amb opinió? Cal que el Comitè designi arbitres? o per contra opineu que només calen arbitres en certs partits a"a priori" conflictius"?
Tenim debat obert i no tothom sembla pensar igual.

DESPERTAFERRO-LIVE "A GOL"

Ey¡¡¡¡
Ser que estàveu esperant aquest espai.
Doncs ja està aquí. Un espai on debatre de botons i explicar les histories i misèries perquè tothom pugui assabentar-se i pugui participar. No hi han normes. Tant sols les evidents: educació i saber qui parla.
Us espero.