dissabte, 22 de setembre del 2012

Els sopars de Can Punyetes

Molts cops, es diu que les persones, a banda de treballar, qui te la sort de poder fer ho, han de tenir afeccions, el que en diem hobbies. Potser, caldria encunyar un nou mot, que recollís alguns aspectes que no es contemplant en aquest.
Sovint, una afecció es aquella manera d'ocupar el temps sobrant o inclòs de desconnectar del dia a dia.
En el meu cas i parlo crec, per uns quans més, m'agradaria expressar un sentiment per veure si es compartit o no. Els botons per mi son una afecció, omplen un espai de competició que sempre busco però a banda, amb el temps m'ha portat més enllà. A dut a les relacions personals i es aquí on es complerta el cercle. Es clar que jugar a botons omple, però rés es igual sense els dinars i especialment els sopars a Can Punyetes. Les hores passades en aquest restaurant, ben menjats i discutint de botons, dones i botons, son imprescindibles. Res es igual sense aquestes sobretaules que de tot cor recomano a tots els companys. Explicaré una anècdota. En la passada assemblea, vaig tenir un intercanvi verbal amb en ICK! Que alguns poden pensar que va ser violent i altres pensem que tants sols abrandat. Opinions trobades, però acabada l'assemblea, sopar a Can Punyetes i sentats un al costat de l'altre varem seguir debatent, amb els plats a la taula i sense perdre el somriure.
Agrair des d'aquest modest espai a l'Albert, propietari del local, que ens acull, aguanta, permet, i sempre ens atén tot i que sovint arribem a hores impresentables. Gracies des d’aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada