divendres, 31 d’agost del 2012

NOVA TEMPORADA

El dia 13 de setembre hi ha l'assemblea de l'ACFB, on podrem de vell nou, donar el tret d'inici a una temporada que es preveu torni a ser tant competida com acostuma a ser-ho. Nova junta que timonajarà la nau d'ACFB. Ara es quan tots, més enllà de les opinions i diferències, cal que oferim ajuda per fer que ACFB creixi en socis i activitats. Ara quan no hi han pros ni contres, on tot està per escriure, es quan tots hem d'oferir allò que podem donar, sense esperar res més que l'ACFB segueixi creixent.
Com cada any, aquest tornarà a tenir canvis, esperem que bons, amb l'objectiu de renovar el interès i corregir aquells defectes que totes les activitats humanes tenen. En les meves mans ha caigut la responsabilitat de la competició i com només en tinc dues, m'he apanyat 4 més. Son les ja veteranes en aquests negocis del company Chondos y les del novell Alcatraz que faran que la meva "espitossitat", nos ens faci descarrilar el tren.
Entre les novetats remarcar en primer lloc la organització de les competicions de rànquing en tres models diferents. A saber, el tradicional i dos nous models dels que tots haureu rebut el dossier corresponent, amb l'objectiu de dinamitzar el rànquing i fer que realment sigui una competició de prestigi per la seva qualitat de joc i competitivitat. Esperem haver aconseguit conjuminar tots els desitjos dels jugadors d'ACFB per que tothom tingui una raó per poder participar en aquests campionats.
En el campionat de Casal, a partir de la finalització de la temporada vigent, es a dir al desembre, es transformarà en una competició amb un format de dos grups, torneig d'obertura i de clausura amb les corresponents promocions i diverses martingales que tant agraden. També volem dotar aquesta competició de agilitat perquè tothom estigui sempre despert i no perdi el interès.
De ben segur que tindrem noves idees i com ja em fet amb els formats nous de rànquing, us els farem arribar per que estigueu puntualment informats de les novetats.
Perquè ningú s'oblidi, recordar que el comitè de competició incorporar també al odiat comitè disciplinari i que els criteris de W.O. (walkover) d'enguany seguirà sent estrictes en la seva aplicació.
Bona sort i que comenci l'espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada