dilluns, 2 de gener del 2012

Marabotó i Casal

Arribem al final de l'any natural, moment en el que es decideixen dos dues de les competicions més complicades de guanyar i tot i això no tot lo ven ponderades entre la parròquia. La lliga del Casal, enguany, després d'una lliga regular llarguiiisssima, els bojos del comitè han creat la fase final, jajajaja, una forma de donar pel sac i que el que ha guanyat, si vol ser el que guanya, encara tingui que fer s'ho amb altres competidors. Aquest cop quarts, semis i final.
De moment a dia d'avui, una semifinal Tocornal-Estrella Verde amb empat a un partit, en queden un mínim de dos més, amb avantatge local per en Tocornal.
La segona semifinal comença dema dia 3 amb un Chondos -Despertaferro amb avantatge local pel segon.
A la Marabotó, tres quartos del mateix. Aquest cop en Tocornal, que aquest any està en tots els merders, fa fora a Despertaferro...no sense pair fins el final (amagant la pilota en els últims minuts del darrer partit desprès de veure’s remuntat un 3-0 inicial) amb un Botofumeiro impecable, que va fer fora a Batman. Com es veu, el campió del Casal de l'any passat està venent cara la seva pell (Estrella Verde) i el campió de la Marabotó de l'any passat (Botofumeiro) defensarà el seu títol.

2 comentaris:

  1. Nota aclaratoria: El Campió de la Marabotó de l'any passat va estar L'ESTRELLA VERDE, impusant-se a la final a Despertaferro per 7 punts a 3.

    ResponElimina
  2. CERTAMENT, doncs aquest any no podrà defensar el titol¡¡¡¡

    ResponElimina