dilluns, 2 de gener del 2012

Glossa al campió

Aquest any ha acabat amb un clar dominador del panorama botonistic. Sense cap mena de dubte ha estat l'any TOCORNAL. Campió de lliga, Copa i Master, acaba l'any primer del rànquing, en la final de la Marabotó i en semifinals del casal, a banda d'un campionat de rànquing a la seva bossa. Pocs competidors han pogut oposar-se a la seva dictadura. Els seus grans resultats estan fonamentats en el extraordinari moment que viu en quan a la passada. Aquesta capacitat, li permet generar situacions de gol, que li permeten tirar els partits endavant amb solvència.
Moltes felicitats des de can Despertaferro. Quan algú es mostra tan superior, tant sols cal que felicitar-lo i així ho fem. Seguirem lluitant per poder escurçar aquesta diferencia que ara ens separa.

1 comentari:

  1. Ei, gràcies Ferran. Certament ha estat un bon any però ja sabem que això dels botons va per moments. Tu vas tenir el teu i a ben segur que el tornaràs a tenir. ja vas veure a las semis de la marabotó que les distàncies són mínimes i espero que ho tornem a comprovar a la final del casal.

    Una abraçada i que aquest any 2012 ens porti molts botons.

    ResponElimina